Territori

250 ulleres per a l’Hospital Vall d’Hebron, el primer gest de Movistar Team i 100%

  • L’esquadra telefónica, a través del seu espònsor d’ulleres, dóna 250 pars a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, amb el fi d’ajudar els metges implicats en combatre una pandèmia que està colpejant a tots els racons del planeta

Amb el fi de començar a sumar suports des de les seves possibilitats, i entre les diverses iniciatives que està preparant per a impulsar a la societat en la difícil provocada per la pandèmia de la Covid-19, Movistar Team ha unit en aquests dies les seves forces amb un dels seus espònsors, 100% per a ajudar en un dels focus del nostre país, Catalunya, més afectats per la malaltia.

L’esquadra telefónica ha donat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona un total de 250 pars d’ulleres, entre ells 50 de ‘tipus màscara‘, perfectament adaptats al treball que durant aquestes setmanes han de desenvolupar els sanitaris del centre. Per a acompanyar i explicar aquesta donació, bona part de la plantilla de Movistar Team ha posat amb les lents transparents que portaran totes les ulleres. L’aportació és l’inici d’una sèrie de mesures que el conjunt blau, junt a Telefónica i els seus diferents patrocinadors, busca articular per a donar una mà a qui lluita per a protegir a la resta de la societat.

100%, empresa amb seu a Califòrnia, ja ha donat més de 10.000 pars d’ulleres al sistema sanitari i d’emergències esta estatunidenc (#100percentTogether).

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori