Desenvolupament

Apostem per l’accessibilitat en telèfons intel·ligents

grey_iconDimecres, 05/04/17, 1:05h

Telefónica, Samsung Espanya i la Fundació ONCE han dut a terme un taller sobre accessibilitat en telèfons intel·ligents. L’activitat ha tingut lloc a l’Escola Mobile World Centre de Barcelona i ha comptat amb la participació d’experts d’Amóvil i de Samsung Espanya.

El taller ha constat de dues parts. A la primera, s’han tractat breument els aspectes generals sobre accessibilitat i la seva importància per a la societat. La segona part ha estat una sessió pràctica en la qual els assistents han pogut conèixer quines són les característiques més habituals a Android i als dispositius Samsung que milloren l’experiència de les persones amb discapacitat. Els participants han après a activar i a fer servir les diferents funcions d’accessibilitat que ofereixen els terminals.

Foto_Int_Dispositivos_móviles_accesibles_de_Telefónica

A Espanya hi ha gairebé 4 milions de persones amb algun tipus de discapacitat, un 10% de la població, que anhelen beneficiar-se del ventall d’oportunitats que ofereixen les tecnologies digitals, fins ara vedades per a molts d’ells. S’hi sumen els més grans, amb dificultats sobrevingudes i creixents. Telefónica, que no vol limitar-se a oferir serveis específics per a aquests col·lectius, pretén fer més accessibles cadascun dels seus productes i serveis de manera que siguin útils per a tots els usuaris.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Desenvolupament