Territori

El Cruïlla presenta els #CruïllaShowcase de les Sessions Movistar Plus amb concerts previs al festival

  • Les Sessions Movistar Plus són concerts gratuïts que tindran lloc a partir del pròxim 10 de maig en les botigues Movistar de Barcelona.
  • Canario, Da Souza i Joe La Reina composen el cartell dels #CruïllaShowcase.
  • El millor dels concerts s’emetrà la televisió a través de Movistar+.
  • El Festival Cruïlla tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol de 2018.

Un any més, el Festival Cruïlla i Movistar s’uneixen per donar suport al talent nacional i subratllar la importància de les produccions locals amb els #CruïllaShowcase de les Sessions Movistar Plus.

El festival, que celebrarà la seva novena edició del 12 al 14 de juliol, abandona la seva seu habitual al Parc del Fòrum de Barcelona durant els mesos de maig i juny per a traslladar-se a les botigues Movistar de Barcelona.

Serà a través de les Sessions Movistar Plus, uns concerts íntims amb aforament reduït on els talents emergents del pop i el rock independent són protagonistes d’aquests showcases exclusius i gratuïts, compartint amb el públic una actuació en directe de tu a tu.

Sr. Canario, Da Souza i Joe La Reina composen el cartell dels #CruïllaShowcase que serviran d’escalfament per al festival d’estiu. Un conjunt de concerts que va tenir la seva primera parada el passat mes d’abril amb Jordi Lanuza, que va oferir un directe íntim davant de 50 persones.

Calendari dels showcases:

  • SR. CANARIO > dijous 10 de maig, 19:30 h, Diagonal 570
  • DA SOUZA > dijous 17 de maig, 19:30 h, Villarroel 172
  • JOE LA REINA > dijous 7 de juny, 19:30 h, Industria 172

Sr. Canario protagonitzarà la pròxima de les Sessions Movistar Plus del Cruïlla el 10 de maig. Després de 14 anys com a guitarrista de la banda catalana Mishima, Dani Vega ha emprès el vol en solitari juntament a la seva banda de sons que giren entorn al rock, la producció i els ritmes ballables. El seu primer disc és ‘Estado natural’, títol que eludeix a les seves sensacions després de 15 anys de carrera.

Per assistir als #CruïllaShowcase els interessats hauran de participar en els concursos que el Festival Cruïlla organitzarà a través de les seves xarxes socials en Twitter, Facebook i Instagram. Els guanyadors d’aquests concursos podran recollir les seves invitacions juntament amb una borsa personalitzada del festival a la botiga Movistar de Barcelona en que es celebri el concert.

Els #CruïllaShowcase a Movistar+

Pròximament, Movistar+ emetrà una videocàpsula amb un resum del millor de les actuacions de Jordi Lanuza, Sr. Canario i Da Souza, acompanyats d’una breu entrevista al grup. Aquestes Sessions Movistar Plus estaran disponibles sota comanda i s’emetran dins de la programació de Movistar Xtra, el canal exclusiu de Movistar+ amb una programació alternativa i de qualitat que no es troba en cap altre canal..

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori