Territori

El divendres els Concerts Movistar porten a Tarragona a Delaporte i Her Little Donkey

  • La Capsa de Música acollirà aquests concerts gratuïts i les invitacions estan disponibles fins a fi d’existències a les botigues Movistar de Tarragona

Aquest divendres 14 de juny torna a Tarragona el cicle de concerts mensuals inaugurat el passat mes de maig per Movistar, amb els millors grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional. Delaporte i Her Little Donkey actuaran a la Capsa de Música de Tarragona (Av. Vidal i Barraquer s/n M1 Pl0) amb un concert gratuït invitacions dels quals es poden recollir a les botigues Movistar de la ciutat. El concert començarà a les 22.30 h amb Her Little Donkey com a teloners i continuarà amb l’actuació principal de Delaporte.

Delaporte és un projecte italo-espanyol de música electrònica amb seu a Madrid creat per Sandra Delaporte i Sergio Salvi. Ambdós vénen de l’escena de música negra a la recerca d’un nou discurs amb referències electròniques. Comencen a llançar alguns covers a YouTube, fins que decideixen mostrar el seu propi material, que abraçava cançons de tots els gèneres: J. J. Cale, Nina Simone, Bomba Estéreo o Nicola Cruz. Després dels seus dos primers EP’s, #ONE i #UNO, on alternen temes tant en espanyol com en anglès, han posat les mires en sons més tribals sense deixar de costat l’electrònica. Actualment es troben en ple procés creatiu del seu pròxim àlbum Como Anoche. De forma paral·lela, col·laboren en projectes amb artistes nacionals i internacionals, així com en la banda sonora d’una pel·lícula espanyola que s’estrenarà el pròxim any.

Her Little Donkey és una banda de Barcelona que conta històries “de les de veritat” i fa pop majúscul. ‘Where’s the Glow’ és el seu disc més refinat; sona a anys 80, als millors anys 80, els de Prefab Sprout, Talking Heads o fins i tot, Orange Juice. Her Little Donkey, combaten el grisenc de la ciutat amb cançons porpres, explosions de chorus i melodies infeccioses. Somiadors, melòmans i plens de contrastos, Her Little Donkey segueix sent un grup d’ànima dream-pop, però que ha pujat un esglaó en riquesa. Puntejos de platja, melodies al Beach Boys passats de reverb i fins a samplers que van de la Tamla als grups de punk de nois dels vuitanta.

Els concerts Movistar a Tarragona són gratuïts; les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les següents botigues Movistar de la ciutat:

  • Botiga Movistar de El Corte Inglés: Rambla President Lluís Companys, 7
  • Botiga Movistar CC. Carrefour Carretera Reus
  • Botiga Movistar Store Tarragona Rambla Nova, 103
  • Botiga Movistar Dr. Mallafré Guasch, 3
  • Botiga Movistar Centre Comercial Parc Central de Vidal i Barraquer, 15-17

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori