Territori

El Festival de Les Arts es mou a la plaça de l’Ajuntament

grey_iconDimecres, 06/06/18, 12:50h

El pròxim dijous 6 de juny el Festival de les Arts es trasllada a la plaça de l’Ajuntament de la mà de Movistar. Sorteig d’entrades, el concert en directe del grup Villanueva, karaoke del festival i concursos temàtics ambientaran la nit de les compres valenciana.

I és que, Movistar avança un dia el festival per a anar escalfant motors de cara el cap de setmana i fer les delícies dels seus seguidors que podran anar assajant cançons mítiques i compartir-ho a xarxes socials amb la resta dels seguidors.

En aquest sentit, tots els fans que ho desitgin podran convertir-se per un instant en el cantant del seu grup preferit i immortalitzar el moment amb fotos. Coque Malla amb la seva cançó No hay manera, les Nancys i la seva versió Me encanta (I love it), Mando Diao amb Dance with somebody o Dorian i el seu Cualquier otra parte seran algunes de les cançons que es podran interpretar al karaoke. Així, des de les nou i fins a mitjanit, Movistar celebrarà el seu particular previ de l’esdeveniment amb el número 25 de la plaça de l’Ajuntament.

Sorpreses, regals i més

Amb motiu de la Shopening Night, a més a més, Movistar està preparant moltes sorpreses. A les 21 hores el grup de música Villanueva tocarà en directe els seus últims temes. Després de viure una hora de música en directe, tothom que s’apropi per a immortalitzar-se juntament amb el photocall o al karaoke i després de compartir els vídeos i les imatges a xarxes socials amb el hashtag #MovistarambLesArts, podrà optar a aconseguir objectes relacionats amb el festival. Així mateix, les persones que realitzin compres a la botiga Movistar durant la Shopening Night valenciana rebran regals exclusius.

Tot plegat estarà ambientat amb actors caracteritzats que estaran animant als fans que s’apropin i facilitant que l’espera sigui més portadora.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori