Territori

El Festival de les Arts presenta les Sessions Movistar Plus amb quatre concerts previs a l’esdeveniment

El Festival de les Arts i Movistar uneixen les seves forces amb la música en directe com a gran protagonista. El festival que es celebrarà els dies 9 i 9 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València surt durant els dimecres del mes de maig de la seva seu habitual per a traslladar-se a la Movistar Store de Plaça de l’Ajuntament a València.

Serà a través de les Sessions Movistar Plus, uns concerts íntims amb aforament reduït on els talents emergents del pop i el rock independent nacional seran protagonistes d’aquests showcases exclusiu i gratuïts compartint amb el públic una actuació en directe molt especial.

Kuve, Ayoho, Salfvman i un secret show per desvetllar componen el cartell de les primeres Sessions Movistar Plus.

Per a assistir, els interessats hauran d’acudir a la Movistar Store de València (Plaça de l’Ajuntament, 25) a recollir les seves invitacions el dijous anterior a cada showcase. Les invitacions per al concert de Kuve estaran disponibles des d’avui fins a fi d’existències a la botiga i aniran acompanyades d’una bossa personalitzada del festival de regal.

Calendari dels showcases:                                                                                                                  
KUVE > dimecres 9 de maig, 19:30 h                                                                                             
AYOHO > dimecres 16 de maig, 19:30 h                                                                                      
GRUPO SORPRESA > dimecres 23 de maig, 19:30 h                                                            
SALFVMAN > dimecres 30 de maig, 19:30 h

Els aires electrònics de Kuve donaran el tret de sortida a les Sessions Movistar Plus del Festival de les Arts el dimecres 9 de maig. Maryan Frutos com a vocal i Carlos Otero com a guitarrista formen aquesta banda nascuda al 2009 la música de la qual recorda a la dels 80. Actualment KUVE, amb nous sons i formació, es troba presentant el seu segon LP “KUVE 3.0”.

Els showcases del Festival de les Arts a Movistar+.
Els concerts de Salfvman del 30 de maig i el del grup sorpresa del 23 de maig seran gravats i, pocs dies després, Movistar+ emetrà un vídeo càpsula amb un resum del millor de cada actuació acompanyada d’una breu entrevista al grup. Aquestes Sessions Movistar Plus estaran disponibles sota comanda i s’emetran dins de la programació de Movistar Xtra, el canal exclusiu de Movistar+ amb una programació alternativa i de qualitat que no es troba a cap altre canal.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori