Innovació

Ens sumem a la revolució electrònica i digital. Comença el Sónar

grey_iconDiumenge, 14/08/16, 12:00h

common.sonar.es

Ja es respira als carrers de la ciutat. Barcelona torna a convertir-se en l’epicentre mundial de la cultura electrònica i digital; i és que avui comença el Sónar i pretén revolucionar l’escenari del panorama electrònico-digital internacional fins a la matinada d’aquest diumenge 19 de juny.

La recepta màgica? Infinites propostes que inclouen concerts, conferències i desenes de projectes d’innovació tecnològica i creativa; i és per cada una d’aquestes temàtiques que no podíem deixar de participar en el referent dels festivals.

Aquesta edició, a més, acull el 4t Congrés Internacional de Cultura Digital i Tecnologies Creatives; artistes, científics, tecnòlegs, investigadors, emprenedors i empreses participen en les activitats que promouen la interacció entre les indústries creatives i el món científic, educatiu i empresarial: es tracta del Sónar+D; que no ha fet més que augmentar l’interès que ja suscita l’esdeveniment nivell internacional.

I és en aquest ecosistema en el que no podem deixar de construir. Com? Aportant el know-how que Telefónica té en temes d’innovació, emprenedoria i desenvolupament digital. Així que Julián Vinué, director de Wayra Barcelona, participarà en les sessions de mentoring; i Santiago Ramón i Cajal, Portfolio Associate a Telefónica Open Future_, compartirà tot el seu éxpertise a la secció Meet the Investor.

A més, tres de les startups accelerades per Wayra Barcelona, First V1sion, emotionsAR i thethings.iO, formaran part de Startup Garden by RICOH, un espai d’exhibició dels millors projectes d’emprenedoria a nivell global.

emotionsAR, creadors d’una app de realitat augmentada que permet agregar so, moviment i interactivitat a qualsevol imatge, ha estat una de les deu escollides per a participar a Startup Competition pitches, una competició d’empreses emergents on un grup internacional de jutges valorarà el model de negoci més atractiu, escalable i de més tracció.

Tot plegat embolicat amb la màgia que només poden conferir 130 actuacions entre les que destaquen estrenes mundials i europees, diversitat electrònica de Llatinoamèrica, Àfrica o Orient Proper, el millor del panorama espanyol i català, i el millor de la dance music i el clubbing internacional.

Experimentació, electrònica de ball, sessions especials o ritmes urbans són alguns dels gèneres que podran escoltar-se i ballar-se durant el Sónar, de la mà d’artistes com ara Jean-Michel Jarre, James Blake, Flume, Roots Manuva, Kelela, Matias Aguayo, Jackmaster, Mano Le Tough, Kenny Dope, Kerri Chandler, Richie Hawtin, The Black Madonna, John Talabot, Boys Noize, Bicep, Four Tet, Laurent Garnier i molts més.

Parlem d’un festival que ha aconseguit convertir-se en el tret de sortida de l’estiu a l’imaginari col·lectiu. Amb gust, doncs, ens afegim a la benvinguda d’una de les èpoques més amables de l’any amb Movistar+ ON FIRE!, que proposa un ring de boxa per a relaxar el cos participant en una èpica Batalla de Coixins de la qual en generarem vídeos per tal de poder compartir-la a les xarxes al moment. I per a aquells que viuen la batalla de forma profunda, a la seva disposició deixem la màscara de Tyrion Lannister, i que posin cadascú al lloc que es mereix: ja sabeu… un Lannister sempre paga els seus deutes.

A més, Movistar+ celebra el Sónar amb una Programació Especial amb els millors documentals i videoclips del panorama electrònic actual, amb l’emissió a CANAL+ Xtra i Yomvi de “French Waves”, un repàs per la música electrònica francesa que s’ha mantingut on the top durant 30 anys, “Daft Punk: Unchained”, el documental definitiu de la parella de djs més coneguts del planeta, “Hot Sugar’s Cold World”, o una selecció de videoclips Sónar.

I, per descomptat, Movistar reforça la cobertura de banda ampla mòbil a través de les xarxes 3G i 4G durant el Sónar, per tal que milers de music lovers tinguin la millor connexió i puguin compartir les seves vivències a les xarxes, pujant moments a Instagram, compartint fotos i vídeos a Facebook i YouTube, i piulant l’experiència.

cartel sonar

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Innovació