Territori

Experiències a la neu de Baqueira Beret amb els Meet&Greet de Movistar

  • Aquesta temporada RFDEDI i Movistar organitzen 3 experiències a Baqueira Beret que permetran conèixer de prop el treball dels esportistes d’elit de la Federació.
  • Els guanyadors podran conèixer i viure en directe l’emoció del snowboardcross, la passió del mushing o la velocitat de l’alpí en esdeveniments del calendari RFEDI.

Aquesta temporada 2018-2019, RFEDI i Movistar, patrocinador oficial de la federació, apropen la neu com mai oferint tres experiències a l’estació hivernal de Baqueira Beret. En aquest sentit, es dibuixa un nou hivern carregat d’importants reptes i cada una d’aquestes experiències es gaudirà durant les principals competicions dels esports blancs del calendari estatal.

Baqueira Beret s’encarregarà d’acollir les persones guanyadores que podran gaudir de les experiències que permetran viure en primera persona competicions de màxim nivell en una gran varietat de disciplines com són l’esquí alpí, el snowboardcross (SBX) o el mushing i coneixer-les al mateix temps. A més a més, la proximitat amb els protagonistes permetrà als afortunats saber més detalls sobre el treball i les rutines dels esportistes d’elit.

3 disciplines, una sola estació

Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de març es celebra la Copa del Món SBX 2019 de Baqueira Beret. Allí, es podrà gaudir de l’oportunitat de viure l’experiència mentrestant es celebra la prova de més nivell de l’snowboardcross mundial pertanyent al circuit top de la FIS. A més a més, l’experiència inclou un forfet de cap de setmana, dues nits d’hotel, entre altres.

El cap de setmana del 9 i 10 de març, és el torn del mushing, la disciplina esportiva més especial de RFEDI. Aquestes cinc places dobles permeten conèixer de prop el món dels mushers i els seus gossos durant el Campionat d’Espanya de Mushing des d’una ubicació privilegiada. Aquesta experiència inclou també, dues nits d’hotel, dues hores de classe d’esquí, i moltes sorpreses més.

L’última cita a l’estació del Pirineu de Lleida serà durant la celebració dels Campionats d’Espanya d’Esquí Alpí FIS 2019 els dies 28 i 29 de març. El premi inclou dues nits d’hotel, dues hores de classe d’esquí, forfet i premis sorpresa.

Suport als esports d’hivern

L’acord de col·laboració de la RFEDI i Movistar es remunta a l’hivern 2016-2017. De fet, la relació de la companyia de telefonia global va reforçar el seu compromís amb els esports de neu amb els Mundials Freestyles Ski i Snowboard FIS de Sierra Nevada 2017. A més a més, des de fa 3 temporades, Movistar és el patrocinador oficial de l’equip nacional de snowboard i freeski de la federació i té presència als uniformes de tots els esportistes.

Per a més informació sobre com participar i el calendari Meet&Greet:

https://likes.movistar.es/deporte/nieve/tu-experiencia-vip-nieve

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori