Territori

El Festival Cruïlla i Movistar s’uneixen per donar suport al talent musical i la producció local

grey_iconDimecres, 01/03/17, 12:37h

Un any més, el Festival Cruïlla i Movistar s’uneixen per donar suport al talent nacional i subratllar la importància de les produccions locals amb les Sessions Movistar+.

Aquestes sessions són una versió més íntima del Festival Cruïlla, uns concerts en un espai reduït al centre de Barcelona on s’hi pot viure una experiència única i exclusiva; les noves figures de l’escena musical nacional compartiran amb el públic una actuació en directe de tu a tu.

La primera de les Sessions Movistar+ arribarà el 7 de març de la mà de Rafa Val, compositor, veu i guitarra de Viva Suècia. A aquest el seguiran Luthea Salom a l’abril, Cala Vento al maig i El Petit de Cal Eril al juny. Tots ells actuaran a l’escenari Movistar+ del Festival Cruïlla entre el 7 i el 9 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. I, un cop celebrat el festival al juliol, les Sessions Movistar+ tornaran a Barcelona amb quatre actuacions de bandes nacionals amb un cartell que serà anunciat després de l’estiu.

La invitació per assistir als concerts exclusius de les Sessions Movistar+ serà gratuïta i es realitzarà mitjançant concursos en els perfils a xarxes socials del Festival Cruïlla i de Movistar+ pocs dies abans de cada concert. Els guanyadors seran informats en privat sobre la ubicació i detalls de cada concert.

Noticía completa

1200--x-628-viva-suecia

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori