Territori

Gallar i Diamanka visiten l’Àrea Movistar LaLiga de Girona

  • Els jugadors del Girona FC han visitat aquest nou espai gratuït ubicat a la botiga Movistar de Girona que estarà obert fins al 10 de març
  • L’Àrea Movistar LaLiga está dirigida als aficionats al futbol a través de la tecnologia, la innovació i l’entreteniment, i compta amb múltiples experiències i activitats interactives

Els jugadors del Girona FC Álex Gallar i Pape Diamanka han visitat avui l’Àrea Movistar LaLiga de Girona que ha obert les seves portes a la botiga Movistar de la Gran Via de Jaume I (número 70).

Durant la seva visita, a més de conèixer aquest espai i provar les seves experiències, han signat autògrafs i s’han fotografiat amb les desenes d’aficionats de l’equip que s’han apropat a la botiga.

L’Àrea Movistar LaLiga està dirigida als aficionats al futbol a través de la tecnologia, la innovació i l’entreteniment. Aquest espai compta amb múltiples experiències i activitats interactives: narrar un gol en un plató de Movistar+, treure un cromo personalitzat dels diferents clubs de la LaLiga, exposició de totes les equipacions, presència del trofeu i de la pilota oficial de la competició, ‘quizs’ per a experts, celebració d’un gol en un entorn virtual amb una càmera 360º, jocs immersius en primera persona o eSports, entre altres.

Fins al 10 de març, l’Àrea Movistar LaLiga estarà obert de manera gratuïta a tots els fans a la botiga Movistar de Girona. Més información sobre aquest espai a: areamovistarlaliga.com/site.

#ÀreaMovistarLaLiga

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori