Innovació

És hora de dissenyar per generar confiança. T’hi esperem!

grey_iconDivendres, 15/09/17, 1:20h

És el moment de descobrir les mètriques, eines i estratègies per fer de la confiança un avantatge competitiu de negoci en el workshop que tindrà lloc el proper 21 de setembre a Torre Telefónica Diagonal 00.

Data-Transparency-Mapping

Data Transparency Lab juntament amb Greater Than X oferiran la sessió “Com generar valor a través de la transparència de dades” per tal que les empreses puguin crear nous productes i serveis a través de la transparència de dades i fer de la confiança una eina competitiva al seu negoci.

Avui en dia, la confiança dels consumidors es troba en mínims històrics a causa de pràctiques de dades qüestionables, models de negoci desfassats i experiències de suma zero.
Els usuaris són cada vegada més recelosos de les seves dades personals i valoren cada vegada més la transparència. Volen més opcions i volen tenir el control.

Aquesta posada en comú oferirà els elements i experiència necessaris per posar en pràctica totes les eines que ens duguin a generar confiança entre uns consumidors, el 50% dels quals ja estan disposats a pagar serveis Premium a les marques en las que més confien.

Amb aquesta realitat al davant, dissenyem estratègies de confiança i convertim la Transparència de Dades al nostre avantatge competitiu.

Programa:

09:30: Registre: Coffee break i networking

10:00: Introducció als 3 “jocs” de la transparència de dades

10:45: Evoluciona les pràctiques de disseny en base a la transparència de dades.

11:00: Activitat Pràctica: Dissenyant per a Valor, Significat i Compromís

12:00: Dinar: Recàrrega de piles i networking

12:30: Aprèn i guanya valor ràpidament amb Experiments de Transparència de Dades

12:45: Activitat pràctica: Experiments de models de negoci

13:30: Presa de decisions i com passar a l’acció

14:00: Això és el que pots fer ara

14:15: Comiat i clausura

Barcelona: 21 de Setembre
Tickets: 250€ http://datatransparencylab.org/es/workshop/
L’entrada inclou l’accés al Workshop, lliurament del llibre “Designing for trust” i servei de catering (coffee break i Dinar). Els continguts seran impartits en anglès.
Bola Kinch ok
Pel que fa al Data Transparency Lab (DTL): El DTL és una iniciativa de Telefónica, AT&T, Mozilla, INRIA i MIT Connection Science dedicada a la investigació en privacitat i transparència de dades online. Anualment ofereix beques a universitats i centres de recerca a nivell internacional per al desenvolupament de plataformes i aplicacions que permetin als usuaris ser conscients de l’ús de les seves dades i com poder gestionar-les per preservar la privacitat. El DTL ha atorgat enguany 150.000€ a 6 projectes. Més enllà de les beques, l’entitat organitza la Conferència Anual del DTL que aquest any tindrà lloc a Torre Telefónica Diagonal 00  de l’11 al 13 de desembre.

Pel que fa a Greater Than X (>X): És una consultoria que ofereix serveis de recerca, disseny i estratègia per ajudar les empreses a quantificar i optimitzar el Valor, Rellevància i Compromís dels productes i serveis que llancen al mercat. A través de metodologies de disseny pròpies, >X ofereix experiències de valor significatives que diferencien les ofertes de marca competitivament.>X ha estat al capdavant de l’economia de dades personals, treballant tant amb marques globals com start-ups, per crear nous valors per a empreses i consumidors a través de productes i serveis transparents.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Innovació