Innovació

#InnovationSpace; una mostra experiencial i interactiva dels processos creatius de Ferran Adrià

grey_iconDiumenge, 14/08/16, 12:21h

Il•lusió, canvis, risc, passió, emoció, creativitat i tecnologia són els ingredients indispensables per a la innovació de Ferran Adrià, el prestigiós cuiner català. Una mescla explosiva de genialitat que hem volgut apropar als ciutadans mitjançant una mostra interactiva que exhibeix l’evolució i la tècnica que el van dur a convertir-se en el xef més important del món.
Es tracta de l’Innovation Space; un espai situat al Mercat de Colom de València, que des d’avui mateix fins el diumenge 6 de març ofereix als visitants la possibilitat d’interactuar amb el procés creatiu dels plats d’El Bulli: des de la generació de la idea fins a la materialització final, amb l’evolució de les receptes i la desconstrucció dels aliments, permetent visualitzar com són modificats en les seves textures, forma o temperatura per crear un plat nou.
Un panell interactiu explica el contingut i l’evolució d’aquests plats gastronòmics a través dels anys, i un altre mòdul permet conèixer el procés creatiu i mostra les diferents fases des de l’esbós fins al plat final, passant per la maqueta en plastilina i la fabricació.
Aquesta exposició és fruit d’un dels treballs conjunts entre Telefónica i el seu ambaixador internacional, Ferran Adrià, que van decidir unir esforços perquè ambdós, cadascun en el seu sector, treballen ininterrompudament per transformar-se, amb una forta aposta per la innovació. En aquest cas, el resultat és un espai que pretén mostrar la importància d’aquesta innovació, la creativitat i les noves tecnologies com a motors de transformació social.

Fes clic per a més informació

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Innovació