Innovació

Kenko Health Accelerator obre la convocatòria de la primera edició destinada a startups de salut digital

grey_iconDimarts, 23/01/18, 11:34h

La Fundació Tecnocampus Mataró, Foundingers Group i Telefónica Open Future_ posen en marxa Kenko Health Accelerator, un programa d’acceleració destinat a projectes d’alt potencial de creixement al sector salut. El programa compta amb edicions diferenciades i adaptades en tres verticals: D-Health, Medical Devices i Biotech.

Els projectes que formen part de Kenko Health Accelerator rebran un conjunt de serveis orientats a enfortir el seu creixement, maduració i desenvolupament del model de negoci. A més, comptaran amb un suport continu per part de l’equip promotor, mentoria individualitzada, formació proporcionada per experts externs, accés directe a inversió i espai de treball gratuit al Hub Salut de l’edifici TCM6 del parc empresarial de Tecnocampus, a Mataró (Barcelona).

Kenko Health Accelerator té com a objectiu detectar startups innovadores al sector salut, que tinguin un projecte innovador amb gran potencial i que pugui ser escalable i invertible. El programa estarà enfocat en startups amb un “mínim producte viable” i que comptin amb un equip complementari i compromès amb el projecte.

En la primera edició, la convocatòria està dirigida a startups de salut digital (Kenko Digital Health). Es busquen startups d-Health que puguin contribuir amb la seva innovació tecnològica a millorar l’adherència terapèutica, el diagnòstic, el control del tractament o la prevenció: mHealth, web-platforms, wearable devices…

Tota la informació relativa al programa d’acceleració es troba disponible a www.kenkohealth.org. Les startups interessades poden presentar les seves sol·licituds a través de la plataforma digital de Telefónica Open Future http://bit.ly/2j3hMlK.

banner kenko

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Innovació