Territori

Kokoshca i Rombo actuen aquest dijous als Concerts Movistar de Lleida

grey_iconDimarts, 18/06/19, 1:30h
  • El concert se celebrarà al Cafè del Teatre de l’Escorxador i la recollida d’entrades pot realitzar-se de manera gratuïta a les botigues Movistar de Lleida

‘El Mal’  és el disc de confirmació de Kokoshca, el definitiu, un dels discos de l’any que ha de ser escoltat de principi a fi, sense pausa i sense descans. Aquesta banda de Pamplona està composta per Amaia Tirapu i Iñaki López, veu i guitarra; Iñigo Andión, baix; i Álex López, bateria. El seu últim disc està produït per Kaki Arakarazo (productor de Kortatu o Manta Ray) i Luis F. Bayo, d’Espanto, als Estudios Gárate, i masteritzada per Xavier Alarcón (La Casa Azul o La Bien Querida), un tàndem de luxe pel disc més ambiciós d’un grup que està obligat a fer un pas endavant. Kokoshca mereix estar entre els grans grups del rock nacional, una posició que s’ha guanyat durant gairebé una dècada amb algunes de les millors cançons en castellà que hem escoltat.

Clara Molins, Montse Martín i Núria Curran forman Rombo, un grup d’indie-pop femení de Barcelona. El passat mes de maig presentaven el seu esperat segon disc ‘Clara Montse Núria’, amb vuit cançons plenes d’harmonies boniques que parlen d’estimar. Lluminoses i nostàlgiques, les cançons estan produïdes, gravades i mesclades per David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…), amb qui el grup ja va treballar el 2015 pel seu disc de debut. La gravació s’ha fet entre Madrid i Barcelona utilitzant tècniques de gravació poc ortodoxes, incloent-hi converses i crits. El disc també reflecteix els canvis que han viscut la banda durant aquest temps, com a sortida del grup d’Anna, la bateria inicial de Rombo, pel que la percussió del disc està feta a base de ritmes midi d’ordinador; és un disc amb algunes tristeses i absències que troben consol en l’amistat que tenen Clara, Montse i Núria.

Les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les botigues Movistar de Lleida:

  • Gran Passeig de Ronda, 63 – C.C. Carrefour, local 6
  • Carrer Bisbe Ruano, 5
  • Carrer Segrià, 23
  • Plaça de Sant Joan, 5
  • Carrer Sant Joan de Mata, 1
Kokoshca
Rombo

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori