Territori

La temporada final de ‘Mira lo que has hecho’ arriba el 18 de juny amb l’estrena de doble episodi setmanal

  • Protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte, i dirigida per Javier Ruiz Caldera.

  • Junt amb ells tornarem a veure a Jordi Aguilar, Anna Carreño, Carmen Esteban, Inma Sancho i José Pérez-Ocaña. S’incorpora al repartiment l’actriu Clara Segura.

  • La sèrie ‘Mira lo que has hecho’ la podran veure tots els espectadors, siguin o no de Movistar, a través de l’oferta de Lite (movistar.es/lite).

  • ‘Mira lo que has hecho’ és una producció original Movistar+ en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

DESCARREGAR PRIMER CARTELL TEASER OFICIAL

DESCARREGAR TRÀILER

DESCARREGAR IMATGES DE MIRA LO QUE HAS HECHO TEMPORADA FINAL

Arriba ‘Mira lo que has hecho’, la sèrie original Movistar+ creada per Berto Romero en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Des del pròxim 18 de juny, Movistar+ estrena, cada dijous, dos nous episodis d’aquesta comèdia en el seu servei sota demanda.

Amb aquesta nova entrega, Berto Romero tanca la seva actual, realista i divertida trilogia, basada en experiències pròpies i alienes, sobre el viatge cap a la maduresa d’una parella contemporània.

Protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte, i dirigida per Javier Ruiz Caldera, a la temporada final de ‘Mira lo que has hecho’, Berto i Sandra hauran d’enfrontar-se als nous reptes que tenen ara com a família nombrosa i com a parella.

A més d’intentar funcionar com a equip, hauran de lidiar amb les seves carreres professionals, la família, els amics, els mitjans de comunicació i fins i tot l’opinió pública. Ara els problemes estan allí fora.

Jordi Aguilar, Anna Carreño, Carmen Esteban, Inma Sancho, José Pérez-Ocaña i la nova incorporació de Clara Segura, en el paper de Daniela, completen el repartiment de ‘Mira lo que has hecho’.

De nou, Berto Romero s’uneix a Rafel Barceló i Enric Pardo per a escriure a sis mans el guió d’aquesta exitosa i propera comèdia.

SINOPSI

Ha passat el temps des del naixement dels bessons, Berto i Sandra ara tenen una família nombrosa i per a complicar més les coses s’han mudat als afores. La seva vida s’ha convertit en un enrevessat trencaclosques d’obligacions, calendaris i compromisos. Ja sabeu el que diuen: “nens grans, problemes grans”. Encara que, pensant-ho bé, tant de bo fos aquest el principal dels seus problemes.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori