Territori

La tercera temporada de ‘Mira lo que has hecho’ ja es grava a Barcelona

  • Protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte, i dirigida per Javier Ruiz Caldera, el rodatge dels sis nous episodis finalitzarà el 20 de desembre
  • En aquesta nova temporada, els fills de Berto i Sandra han crescut, i amb ells, els reptes als quals s’han d’enfrontar com a família nombrosa i com a parella
  • Les temporades 1 i 2 de la sèrie produïda en col·laboració amb El Terrat, aclamades per la crítica i el públic, es poden veure completes sota demanda a Movistar+

Atrevida, divertida i real. ‘Mira lo que has hecho’, la comèdia produïda per Movistar+ en col·laboració amb El Terrat i creada per Berto Romero, ja està gravant la seva tercera temporada a Barcelona i voltants. El rodatge, que es troba al seu equador, finalitzarà el pròxim 20 de desembre després d’onze setmanes.

Berto Romero i Eva Ugarte tornen a protagonitzar aquesta atenta mirada a la paternitat en clau d’humor, que en aquesta temporada també hauran de bregar, com equip unit, als nous reptes que hauran d’enfrontar-se com a pares de família nombrosa i com a parella.

Junt amb ells, tornarem a veure a Jordi Aguilar, Anna Carreño, Carmen Esteban, Inma Sancho i Font García, amb Javier Ruiz Caldera com a director, que repeteix després del seu lloat treball a la segona temporada.

L’actriu Clara Segura (‘Spanish movie’ i ‘Los ojos de Julia) s’incorpora en aquesta temporada al paper de Daniel, amiga d’Olga (Inma Sancho).

Escrita per Berto Romero, Rafel Barceló i Enric Pardo, ‘Mira lo que has hecho’ T3 tindrà sis episodis de 25 minuts. La producció executiva va a càrrec de Movistar+ en col·laboració amb Berto Romero, Xen Subirats i Toni Carrizosa.

La tercera temporada de ‘Mira lo que has hecho’ s’estrenarà el 2020.

SINOPSI

Ha passat el temps des del naixement dels bessons. Berto i Sandra ara tenen una família nombrosa i per a complicar més les coses s’han mudat als afores. La seva vida s’ha convertit en un complicadíssim puzle d’obligacions, calendaris i compromisos. Ja sabeu el que diuen: “nens grans, problemes majors”. Encara que, pensant-ho bé, tant de bo fos aquest el principal dels seus problemes.

‘Mira lo que has hecho’ T3, una sèrie original de Movistar+

Guió: Berto Romero, Rafel Barceló i Enric Pardo
Direcció: Javier Ruiz Caldera
Producció executiva: Domingo Corral, Xen Subirats i Toni Carrizosa
Gènere: Comèdia urbana, basada en experiències pròpies i prestades
Capítols: 6
Durada: 25 minuts

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori