Territori

Lleida acull al febrer un nou cicle de concerts ESCENA! Movistar amb Joan Colomo, Cariño, Dofí Malalt i Tronco

grey_iconDimecres, 13/02/19, 11:00h
  • Els concerts se celebraran al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i la recollida d’entrades pot realitzar-se de manera gratuïta a les botigues Movistar de Lleida fins a fi d’existències
  • Demà dijous 14 de febrer actuaran en directe Joan Colomo i Dofí Malalt, i el dijous 28 de febrer serà el torn de Cariño i Tronco
  • Al maç continuaran els concerts ESCENA! Movistar amb Pau Vallvé, Melenas i Belushi

Al febrer torna a Lleida el cicle de concerts ESCENA! Movistar amb els millors grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional. Aquesta aposta cultural de Movistar s’iniciava el setembre de l’any passat, amb gran acollida entre el públic de Lleida, i ara torna amb més concerts, tots ells gratuïts, que se celebraran al febrer i al març al Cafè del Teatre de l’Escorxador.

ESCENA! Movistar torna demà dijous 14 de febrer amb les actuacions de Joan Colomo i Dofí Malalt. Amb el seu últim disc, “L’oferta i la demanda”, Joan Colomo segueix demostrant que el talent no es pot mesurar però sí que existeix. Des de jugar amb l’electrònica, fins als sons mainstream, ens porta a la pista de ball amb un somriure als llavis i una necessitat imperiosa de cantar.

El concert de Joan Colomo i la seva banda estarà precedit de l’actuació de Dofí Malalt, una d’aquelles flors estranyes i belles que creixen sense adonar-te en qualsevol test de casa. Concerts esporàdics i divertits que barregen temes propis amb versions dels seus ídols.

El dijous 28 de febrer arribarà el torn de Cariño i Tronco. Cariño és frescor, desimboltura i diversió desenfrenada. Les seves cançons de vegades ens transporten inevitablement a la dècada dels vuitanta, però elles són tan contemporànies i modernes, amb aquelles melodies sempre excel·lents, que ens desmunten fins a les emocions més entranyables i candoroses.

Les cançons de Tronco, dos germans del Prat de Llobregat, són un viatge a la fantasia, amb una mescla d’imaginació i ingenuïtat, d’imprevisibilitat i bogeria, amb uns tocs justos d’irreverència i cert esperit punk.

Els concerts d’ESCENA! Movistar són gratuïts; les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les botigues Movistar de Lleida del C.C. Carrefour, c/ Bisbe Ruano, c/ Segòvia, plaça de Sant Joan i c/ Sant Joan de Mata.

Informació sobre la recollida d’entrades: [+]

  DIJOUS 14 DE FEBRER DIJOUS 28 DE FEBRER
21:30 h Dofí Malalt – grup telonero Tronco – grup teloner
22:45 h Joan Colomo – grup principal Cariño – grup principal

El març continuarà amb el cicle de concerts ESCENA! Movistar: el 14 de març amb el músic, compositor i productor barceloní Pau Vallvé, i el 28 de març amb les actuacions del quartet femení Melenas i la banda Belushi com a teloners.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori