Territori

Maig porta a Lleida nous concerts Movistar amb Delaporte i Her Little Donkey

  • Els concerts se celebren al Cafè del Teatre de l’Escorxador i la recollida d’entrades pot realitzar-se de manera gratuïta a les botigues Movistar de Lleida
  • El dijous 9 de maig actuaran en directe Delaporte i Her Little Donkey, i el dijous 23 serà el torn de Goa i Albany

Al maig continua a Lleida el cicle de concerts Movistar amb quatre grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional. Delaporte, Goa, Her Little Donkey i Albany actuaran al Cafè del Teatre de l’Escorxador amb concerts gratuïts les invitacions dels quals es podran recollir a les botigues Movistar de la ciutat.

El dijous 9 de maig se celebrarà el concert de Delaporte i Her Little Donkey; l’actuació començarà a les 21.30 h amb Her Little Donkey, com a teloner, i seguirà amb l’actuació principal de Delaporte. Junts crearan una nit especial i aquells que vagin a escoltar-los viuran una vetllada única d’electro-pop.

Delaporte és un projecte Italo-espanyol de música electrònica amb seu a Madrid creat per Sandra Delaporte i Sergio Salvi. Ambdós venen de l’escena de música negra a la recerca d’un nou discurs amb referències electròniques. Comencen a llançar alguns covers a YouTube, fins que decideixen mostrar el seu propi material, que abraçava cançons de tots els gèneres: J. J. Cale, Nina Simone, Bomba Estéreo o Nicola Cruz. Després dels seus dos primers EP’s, #ONE i #UNO, on alternen temes tant en espanyol com en anglès, han posat les mires en sons més tribals sense deixar de costat l’electrònica. Actualment es troben en ple procés creatiu del seu pròxim àlbum Como Anoche. De forma paral·lela, col·laboren en projectes amb artistes nacionals i internacionals, així com en la banda sonora d’una pel·lícula espanyola que s’estrenarà el pròxim any.

Her Little Donkey podrien passar a la història com el grup més indestructible que hi ha hagut a Barcelona. A Where’s the Glow, Her Little Donkey ha tret el seu vestit dels diumenges, han visitat la millor sastreria i surten al carrer amb el seu disc més refinat. Aquest treball sona als millors anys 80, els de Prefab Sprout, Talking Heads o fins i tot, Orange Juice. Her Little Donkey, combaten el grisenc de la ciutat amb cançons porpres, explosions de chorus i melodies infeccioses. Somiadors, melòmans i plens de contratos, Her Little Donkey segueix sent un grup d’ànima dream-pop, però que ha pujat un esglaó en riquesa. Puntejos de platja, melodies al Beach Boys passats de reverb i fins a samplers que van de la Tamla als grups de punk de nois dels vuitanta.

El dijous 23 de maig el Cafè del Teatre tornarà a ser escenari dels concerts Movistar, amb Goa com artista principal i Albany, que actuarà com a telonera.

Els concerts Movistar al Teatre Municipal de l’Escorxador són gratuïts. Les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les botigues Movistar de Lleida al C. C. Carrefour, c/Bisbe Ruano, c/Segòvia, plaça Sant Joan i c/ Sant Joan de Mata. Informació sobre recollida d’entrades: [+]

  DIJOUS 9 DE MAIG DIJOUS 23 DE MAIG
21.30 h Her Little Donkey – grup teloner Albany – grup teloner
22.45 h Delaporte – grup principal Goa – grup principal

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori