Territori

Més de 1.000 línies telefòniques a ple rendiment per a la Solidaritat

grey_iconDilluns, 18/12/17, 12:30h

Despleguem més de 1.000 línies telefòniques i 150 connexions de dades per al desenvolupament del programa solidari de La Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses. Han col·laborat agafant trucades per a donatius més de 50 voluntaris de la Companyia i s’ha aconseguit una recaptació de 7.215.676€ en acabar el programa.

MARATOTV3

Tornem a col·laborar a La Marató, el projecte solidari anual impulsat per TV3 i la Fundació La Marató de TV3 des de 1992, enfocat a l’obtenció de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, avui en dia, no tenen cura. Durant la 26a edició, s’han recaptat 7.215.676 d’euros, aquest any dedicada a les malalties infeccioses freqüents.

Per fer-ho possible, l’equip d’Operacions de Telefónica Mediterrani, liderat per Carles Busquets, ha desplegat infraestructures a les quatre seus situades a cada capital de província per a l’atenció telefònica i l’activitat de suport. Tot plegat s’ha traduït en més de 1000 posicions d’atenció telefònica, 776 de les quals a Barcelona; amb 75 llocs de treball amb connectivitat de dades, 47 llocs de veu/fax, 5 connexions a mitjans de comunicació i connectivitat wifi.

Hem posat la tecnologia al servei de la solidaritat, en una jornada desenvolupada a través d’un programa de divulgació, sensibilització i entreteniment conduït per la periodista Helena Garcia Melero, que ha inclòs una mostra representativa de les activitats que la ciutadania ha dut a terme durant les setmanes prèvies arreu del territori amb l’objectiu d’ampliar canals per a la recaptació de fons.

Molts famosos han donat suport a aquesta jornada solidària. India Martínez, la companyia de dansa La Veronal, el Mag Lari i La Casa Azul són noms d’aquesta llista interminable de famosos que han aportat el seu granet de sorra.

TV3 ha dut a terme connexions en directe amb la Fira de Barcelona, on més de 2.000 voluntaris han atès per telèfon les persones interessades en col·laborar amb La Marató. Entre ells, més de 50 voluntaris de la companyia han passat de 3 a 6 hores recaptant donacions per a aquesta finalitat, als quals s’hi han afegit, Kim Faura, director general del territori Mediterrani, i Bruno Vilarasau, director de Serveis Digitals i Administracions Públiques Mediterrani.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori