Innovació

El Mobile World Centre de Barcelona obre una finestra al Congress 2017

Per quart any consecutiu, el Mobile World Centre de Barcelona ofereix una programació especial coincidint amb el Mobile World Congress, per acostar al ciutadà les últimes novetats en tecnologia mòbil. Aquesta mostra estarà oberta al públic fins al 4 de març.
D’aquesta manera, els principals fabricants del sector mòbil exposen una selecció de novetats que presentaran simultàniament al Mobile World Congress. Amb la iniciativa “Mobile World Centre, Una Finestra a MWCongress”, Telefónica i la Fundació Mobile World Capital Barcelona fan possible als ciutadans treure el cap al congrés i conèixer en directe les últimes primícies en tablets, smartphones i wearables de LG, Samsung, Motorola, Huawei, Alcatel i Hisense.
Les companyies compten amb zones d’exposició especials i exclusives a l’Espai Movistar del Mobile World Centre, amb personal especialitzat que expliquen les característiques i novetats dels productes, desenvolupant també proves tecnològiques per mostrar la innovació dels dispositius.
Com en ocasions anteriors, aquesta programació està acompanyada d’un sorteig de dispositius dels fabricants presents en l’exposició.

A MOBILE STORY I VIRTUAL ESCAPE ROOM

Coincidint amb aquesta edició, a la planta 1, Exposició de Mobile World Capital, es pot seguir visitant l’exposició A MOBILE Story, una mostra sobre l’impacte de la tecnologia en el nostre dia a dia, que finalitza amb un repte de Realitat Virtual Immersiva, el virtual Escape Room, un joc que planteja resoldre una situació d’escapada mitjançant realitat virtual.

Més informació

Ventana al Congress2

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Innovació