Territori

Movistar Artsy celebra a Barcelona la tercera edició de la seva Showcase

grey_iconDissabte, 30/06/18, 11:01h

El pròxim dijous 5 de juliol a partir de les 19 h, la Fábrica Moritz de Barcelona acollirà la tercera edició de l’ArtsyShowcase de la plataforma de mecenatge cultural de Movistar.

En aquesta trobada es presenten algunes de les propostes que han participat anteriorment a la plataforma i comptarà amb la col·laboració especial de Blanc Festival, el festival de disseny i creativitat que celebrarà la seva pròxima edició del 18 al 20 d’octubre a Barcelona.

D’aquesta manera, la programació d’ArtsyShowcase inclourà les actuacions en directe dels grups Agost i Deco Pilot, que amb els seus concerts presentaran les cançons dels seus nous discs, produïts per Movistar Artsy després de guanyar el premi #MusicaArtsy, i la sessió del DJ Claus Vega.

Loom Collective presentarà una instal·lació artística que combinarà amb una exposició de portades d’àlbums musicals creats per dissenyadors emergents de Barcelona. Loom és el col·lectiu creatiu que treballa en l’àmbit de l’escena artística de Barcelona, impulsors de la proposta guanyadora de #FestivalArtsy, Loom Festival, celebrat el passat mes de maig a Barcelona amb més de 1.200 participants, un esdeveniment multidisciplinari que va involucrar arts gràfiques, tecnologia i instal·lacions audiovisuals i arts d’espectacle.

Aquesta programació inclou també la presentació de les propostes que actualment competeixen per guanyar la tercera edició del premi #VideoclipArtsy; el live paiting del artista Zoz, que pintarà en directe un mural de gran format durant la celebració del showcase; i es completarà amb les conferències organitzades per Blanc Festival de la mà de diversos artistes de referència internacional especialitzats en creativitat i disseny aplicat a la indústria musical.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta fins a completar aforament. Però com a novetat en aquesta tercera edició, els assistents podran recollir la seva invitació VIP a l’ArtsyShowcase en tres botigues Movistar de Barcelona: a Diagonal (Avinguda Diagonal, 570), Fontana (Gran de Gràcia, 139-151) i Movistar Centre de Plaça de Catalunya (Fontana, 2). Aquestes entrades VIP inclouen una cervesa gratis el dia de l’esdeveniment i un tote bag oficial de Movistar Artsy de regal.

Sobre Movistar Artsy

Movistar Artsy és una plataforma de mecenatge cultural impulsada per Movistar que el seu objectiu principal és incentivar l’emprenedoria cultural i impulsar les idees de creadors que encara no disposen dels recursos suficients per a desenvolupar els seus projectes. Nascuda el 2013, la plataforma ja ha impulsat 16 festivals culturals, 8 projectes musicals i 3 projectes de videoclips a Catalunya, i també a la Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori