Territori

Movistar Artsy llança un nou concurs per crear el videoclip del nou single de El Último Vecino

Movistar Artsy, la plataforma de mecenatge cultural de Movistar, presenta un nou format de participació dirigit a estudiants i joves professionals del sector audiovisual amb l’objectiu d’impulsar el talent creatiu i la producció local.

El premi #VideoclipArtsy de la plataforma dotarà el guanyador amb 7.000 euros destinats a la realització del videoclip per a una banda nacional. A aquesta iniciativa s’hi ha sumat CANADA, la productora audiovisual de referència i segell de música independent. Fruit d’aquesta col·laboració, el guanyador de la propera convocatòria de #VideoclipArtsy tindrà l’oportunitat de fer el videoclip del nou single de El Último Vecino, banda barcelonina referent actual de l’indie nacional. El Último Vecino és un dels grups de CANADA Editorial, divisió discogràfica de la productora CANADA, responsable de la producció del vídeo creat i dirigit pel guanyador del concurs. Aquest nou format de Movistar Artsy premia també el guanyador amb la difusió del projecte, que s’emetrà a Movistar+ a través del seu canal alternatiu i de qualitat, Movistar Xtra.

La convocatòria de recepció de propostes, dirigida a creadors establerts a Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears, estarà oberta fins al 15 de setembre a la web http://artsy.movistar.es. La convocatòria comptarà amb dues fases de participació; per superar la primera, els participants han de tenir suport suficient a les xarxes socials per aconseguir 3.000 punts en un termini de 90 dies. A la següent fase, un jurat independent format per professionals del sector cultural que es reuneix periòdicament -al qual s’incorpora Karen Saurí en representació de Canada-, valorarà les propostes que hagin superat la primera fase per triar el guanyador entre aquelles de més qualitat i originalitat.

VideoclipArtsy_CAT

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori