Territori

Movistar Artsy presenta el seu primer showcase dedicat al sector cultural

ARTSYSHOWCASE’17 és el primer esdeveniment oficial de la plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy. Se celebrarà el proper 10 de maig a la Fàbrica Moritz de Barcelona i dividirà la seva programació en dues activitats principals:

ARTSYSHOWCASE’17 PRO (De 10:00h a 18:00h):

Aquesta és una activitat d’accés restringit ideada per posar en contacte a professionals del sector de la gestió i producció cultural amb estudiants de diferents centres educatius de Catalunya on es cursen graus universitaris, màsters i/o postgraus relacionats amb la gestió i la producció cultural –les universitats convidades són: ESDi, UOC, UB, IED i UVIC–.

La programació d’aquesta primera activitat la formen més de vuit activitats diferents –speed datings, close encounters, Q&A, conferències dels creadors de festivals emergents com Serielizados, Surfcity o INNY, i d’altres activitats– ideades per connectar els estudiants amb els mentors professionals convidats. Aquests mentors es dedicaran a escoltar i valorar els projectes dels més de 100 estudiants participants. Els mentors seran: Mabel Mas (TimeOut), Pep Salazar (OFFF Festival), Berta Sureda (Fabra i Coats), Oriol Pastor (Mira Festival), Carles Sala (Institut de Cultura), Pau Cristòful (TIU Magazine), Partee Design, Berta Segura (DMentes), Xavi Camós (Moritz), Edu Perez (EUMES) i Josep Porta (Helsinki Pro), i es tractaran temes tan diversos com les noves tendències en festivals, pitching de projectes culturals o la creació d’estratègies de comunicació eficients per a festivals de petit i gran format.

Amb aquesta proposta, la plataforma Artsy busca consolidar-se com una plataforma de mecenatge i promoció per les noves propostes de festivals culturals a Catalunya i així, acollir nous projectes al seu portal digital: http://artsy.movistar.es/

ARTSYSHOWCASE’17 (De 19:00h a 23:00h)

La segona part de l’acte serà oberta al públic i va dirigida als interessats en descobrir la cultura emergent actual del nostre país. Aquest final de festa oferirà una gran diversitat de continguts com exposicions, live paintings, les conferències de Children of the Atøm, la plataforma Acqustic i Haikurts ft. Karabot, el concert en directe de Gato Suave i la sessió de DJ Delfos. Finalment, com a activitat més destacada, s’acollirà la presentació oficial del disc debut de SNOOZE, grup guanyador de l’última edició del premi #MusicaArtsy.

Snooze és un projecte que neix a Barcelona l’any 2013 de la unió de quatre joves amb influències molt diverses que just acabant l’institut s’ajunten per crear una música que fluctua entre l’indie-pop, el synth-pop, l’electro-indie o la psicodèlia donant lloc a un estil original i propi, molt eclèctic.

Pocs mesos després de la seva formació Snooze guanya el premi “Embrió 2013”, seguit poc després per altres premis com el “Festival Brot 2014”, “Amplifica’t 2015” i “Emmaketa’m 2015”. Gràcies a aquests guardons el grup poc a poc va prenent presència en l’escena emergent barcelonina arribant a tocar en concerts importants com a la Plaça dels Àngels durant la “Lali Jove” o el “Primavera als Barris”, del Festival Primavera Sound.

A l’estiu de 2016 Snooze van ser els guanyadors del premi #MúsicaArtsy, gràcies a aquest han pogut enregistrar el seu primer LP que veurà la llum el proper mes de maig sota el títol de “LAND”.

“LAND” és una selecció de 10 temes que defineixen el so i l’estil de Snooze i que marquen una primera etapa que va des dels primers concerts del grup fins a culminar en el premi de Movistar Artsy. Les seves lletres descriuen imatges i situacions mentals amb alt contingut anímic i sentimental que conviden a aquells qui ho escolten a fer-se seus els temes i a interpretar aquestes imatges des de la pròpia situació personal.

Aposta pel talent i la creació local

Artsy és la plataforma de Movistar que des de 2013 ha donat suport a diferents projectes culturals creant un entorn propici per a la creativitat, oferint eines per portar els projectes a terme. Així, en quatre anys, Artsy ja ha fet realitat 10 festivals i trobades culturals i ha produït dos LPs dels grups Pribiz i Snooze.

La col·laboració entre Movistar Artsy i Moritz s’emmarca dins l’aposta d’ambdues marques per donar suport al talent i la creació local amb la visió de que aquests esdeveniments tinguin lloc periòdicament a la Fàbrica Moritz.

showcase artsy

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori