Territori

Movistar ofereix a Tarragona una sessió per a conèixer el fenomen dels eSports i les seves sortides professionals

grey_iconDilluns, 12/11/18, 12:42h
  • La jornada de caràcter gratuït se celebrarà a la Movistar Store Tarragona el dimecres 14 per la tarda i està dirigida a pares preocupats per aquesta tendència.
  • Comptarà amb la participació d’un expert en el camp del eSports i un psicòleg de l’equip de Movistar Riders.

El dimecres 14 de novembre de 18 a 20 h, l’espai Movistar Store de Rambla Nova 103 a Tarragona acull una sessió magistral de caràcter gratuït per a entendre que són els eSports.

El món dels eSports o esports electrònics és relativament jove; en els últims cinc anys han registrat un ampli creixement, especialment entre els adolescents, la qual cosa els ha portat a omplir estadis d’espectadors, i sorgint amb ells desenes de treballadors en diferents àmbits del ecosistema del gaming.

Per això, Movistar organitza a Tarragona la jornada “Masterclass d’eSports, d’afició a professió”, dirigida a pares preocupats per aquest fenomen, en la que podran entendre i conèixer el seu funcionament, les seves possibilitats laborals i els seu efecte en els joves. La jornada comptarà amb la participació de Guillermo Mañas, expert en el camp dels eSports i responsable d’aquesta àrea a Telefónica.

L’experiència de Movistar en l’àmbit dels eSports és transversal, arribant a els esports electrònics des de tots els angles: un ecosistema digital que engloba web, xarxes socials o Twitch: Movistar Riders, un dels principals club d’eSports a Espanya amb 7 equips professionals i més de 70 jugadors que competeixen a nivell internacional en els jocs més populars com League of Legends, CSGO, Clash Royale o Call of Duty, i que a més a més compta amb Movistar Riders Academy, una acadèmia que ofereix a jugadors amateurs l’oportunitat d’accedir a formació impartida pels millors professionals; el canal de televisió Movistar eSports, un canal exclusiu de contingut d’eSports amb més de 8.000 hores de retransmissió; o Movistar eSports Centre, el primer centre d’alt rendiment a Europa d’eSports amb 1.000 m² d’instal·lacions.

Aquesta sessió se celebra a la Movistar Store de Tarragona que el passat 2 de juliol va obrir les seves portes al cor comercial de la ciutat amb 240 m² d’instal·lacions, entre els quals es trona un racó d’experiència client destinat a la realització de sessions formatives com aquesta.

Masterclass d’eSports: d’afició a professió

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori