Territori

Movistar+ participa al Festival Zoom amb les #SessionsMovistarPlus

grey_iconDijous, 09/11/17, 5:21h

Un any més Movistar+ participa al festival Zoom dins de les seccions Zoom Series i Zoom Class. Fruit de la col·laboració de Movistar+ es projectaran dos capítols de la sèrie original de Movistar+ La Zona, creada per Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo que narra els esdeveniments que passen tres anys després d’un gran desastre nuclear al nord d’Espanya, amb la participació d’actors com Eduard Fernández, Álvaro Cervantes, Emma Suárez, Juan Echanove i Carlos Bardem, entre d’altres.

El Festival Zoom i Movistar+ també pre-estrenaran els dos primers capítols de la sèrie Vergüenza, protagonitzada per Javier Gutiérrez i Malena Alterio, una divertida comèdia sobre una parella que sempre acaba sentint vergonya de les seves situacions.

Finalment, dins d’una sessió Zoom Class i dins d’aquesta col·laboració, podrem descobrir com va sorgir La Búsqueda, el nou programa de #0, el canal exclusiu de Movistar+; la idea, com es va rodar i les particularitats de la sèrie, que ens mostra indrets remots, de difícil accés i molts cops inexplorats de la mà de Diego Cortijo, un policia nacional que ha realitzat expedicions a Paititi (Perú), Yonaguni (Japó), Xibalba (Mèxic) i Thule (Groenlàndia).

La 15a edició del Festival Zoom tindrà lloc del 21 al 26 de novembre a Igualada i Barcelona. Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat espanyol i d’arreu del món. 

El certamen, que enguany celebra 15 anys, pre-estrenarà les 8 pel·lícules que conformen la Secció Oficial. El film que obrirà enguany el Festival Zoom és El Nom (Espanya, 2017), dirigida per Joel Joan. En aquesta secció també comptarem amb Charité (República Txeca, 2016) de Sönke Wortmann, Vida Privada (Espanya, 2017) de Sílvia Munt, Els Fills del Sol (Espanya, 2016) de Ramon Costafreda i Kiko Ruiz Claverol, Memo (Hongria, 2016) d’István Tasnádi, Wunschkinder (Alemanya, 2016) d’Emily Atef, In arte NIno (Itàlia, 2016) de Luca Manfredi i De la ley a la ley (Espanya, 2017) de Sílvia Quer.

A més a més, el Zoom retrà un homenatge al periodista Àngel Casas, Premi d’Honor d’enguany i al programa de televisió Saber y ganar, Premi Tu ets la tele. El certamen reconeix també a Bruna Cusí com a actriu promesa i la producció Nit i Dia de TV3 i Mediapro com a millor sèrie espanyola de l’any.

Com a novetat, el Zoom crea la primera edició del Talent Campus, una estada formativa durant els dies del festival per a desenvolupar nous formats, amb l’assessorament de professionals del sector.

Zoom Igualada

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori