Territori

Movistar Riders Academy supera les 10.000 inscripcions

grey_iconDimecres, 27/06/18, 10:28h

Movistar Riders Academy ha tancat el seu termini d’inscripció superant els 10.000 alumnes en poc més d’un mes, superant totes les previsions. El termini oficial es va tancar el 15 de juny, però el Club va voler obrir una convocatòria de gràcia el cap de setmana passat en Gamergy perquè tots els fans de Movistar Riders tinguessin una última oportunitat per inscriure’s al estand del Club.

L’acadèmia dirigida per Mario “Motroco”Martínez va començar la seva marxa el 10 de maig amb el suport de Telefónica, el seu patrocinador principal, i d’OMEN by HP com partner oficial, que aportarà tota la potència dels seus equips OMEN. L’objectiu principal de Movistar Riders Academy és el de donar als jugadors amateurs l’oportunitat d’accedir a formació impartida pels millors professionals amb la finalitat de preparar-se per a l’entrada en el circuit de competició professional en els jocs League of Legends i Clash Royale.

Movistar Riders ha dividit Espanya en 4 àrees diferenciades, amb el que els percentatges d’inscripcions per àrea queden de la següent manera:

Àrea Mediterrània: 33,3%
(Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia i Illes Balears)

Àrea Centro: 27%
(Madrid, Castella-la Manxa i Castella i Lleó)

Àrea Sud i Illes Canàries: 25,2%
(Andalusia, Extremadura i Illes Canàries)

Àrea Nord: 14,5%
(Galícia, Cantàbria, País Basc, Navarra, La Rioja, Aragó, Astúries)

Motroco ha comentat que s’han superat àmpliament totes les expectatives: “La veritat és que quan vam llançar Academy teníem clar que era un projecte sòlid i molt positiu per als jugadors i jugadores de League of Legends i ClashRoyale, però no tant la quantitat d’ells que s’animarien a aplicar. Les últimes setmanes hi ha hagut literalment un devessall d’inscripcions i estem realment contents i orgullosos de l’acolliment que ha tingut la nostra iniciativa en la comunitat. Des del Club estem fent tots els esforços possibles per correspondre a la confiança que s’està dipositant en nosaltres”.

Fernando Piquer, CEO de Movistar Riders, ha afirmat que està “impressionat pel nombre d’inscripcions que hem aconseguit en tan poc temps i pel boníssim acolliment que les diferents activitats de l’acadèmia estan tenint entre els actuals alumnes. Movistar RidersAcademy no ha fet més que començar i ja està complint objectius: oferir als fans de tots dos jocs continguts de qualitat per millorar dia a dia i donar-los l’oportunitat de demostrar el que valen i optar a formar-se en un club professional de eSports amb un centre d’alt rendiment com el Movistar eSports Center”.

Motroco i l’entrenador de l’equipo pedrera de League of Legends, Pablo “Orthran” Martínez, realitzen streams didàctics diverses vegades per setmana perquè els inscrits en Movistar Riders Academy tinguin formació pràctica de primera mà. A més, cada setmana envien diversos vídeos explicatius als alumnes en els quals donen a conèixer els secrets de League of Legends i Clash Royale.

“Sens dubte, poder ajudar al fet que els joves que vénen amb ganes es desenvolupin com a jugadors està sent un repte molt bonic i emocionant. Ara ens queda la part més complicada, que és la de ser capaces de triar d’una forma justa als millors de cada regió, per quedar-nos al final amb els 5 amb més talent, encara que ja tenim establerts i dissenyats tots els processos que ens portaran a això. Esperem que tots els inscrits quedin satisfets amb l’experiència de participar en un projecte tan ambiciós com a est”, conclou Motroco.

Sobre Movistar Riders

Movistar Riders és un dels principals clubs de eSports a Espanya competint en els jocs més populars com League of Legends, CSGO o Call of Duty. Amb 9 equips professionals i més de 70 persones que componen l’entitat, els seus jugadors representen la marca Movistar Ridersen múltiples tornejos a nivell nacional i internacional.

El Club té la seva seu en el Movistar eSportsCenter, en Escorxador Madrid, un centre d’alt rendiment on els jugadors i cos tècnic compten amb els mitjans més avançats per desenvolupar la seva activitat al màxim nivell.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori