Territori

Set autors especialitzats en tecnologia i xarxes socials signaran les seves obres al Movistar Centre de Barcelona

grey_iconDijous, 11/04/19, 1:00h

00Agenda especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi

  • Lasse Rouhiainen, Rodrigo Rivas, Andreu Veà, Joan Riera, Tomás Soler, Marc Masip i Isasaweis signaran els seus llibres entre les 11.00 i les 19.30 h
  • En paral·lel, des del 12 d’abril, el Movistar Centre acollirà l’exposició de fotografies “Escriptors Exposats” d’Asís Ayerbe, amb retrats d’autors nacionals i internacionals

Com ja és tradició, en motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi el pròxim 23 d’abril, l’espai Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona, obre les seves portes als lectors interessats en les noves tecnologies.

D’aquesta manera, entres les 11.00 h i les 19.30 h d’aquesta jornada de celebració, autors com Lasse Rouhiainen (Inteligencia artificial), Rodrigo Rivas (La fotografía móvil), Andreu Veà (Tecnología para andar por casa), Joan Riera i Tomás Soler (Impulso), Marc Masip (Desconecta) i Isasaweis (Las 100 mejores recetas de ISASAWEIS) visitaran el Movistar Centre per signar exemplars de les seves obres, dedicades a temes com la Intel·ligència Artificial, Internet, les xarxes socials o l’ús responsable del mòbil.

Aquests set autors presentaran i signaran els seus llibres d’acord a la següent programació:

HORARI AUTOR LLIBRE
11.00-12.00 Lasse Rouhiainen Inteligencia artificial
12.00-13.00 Rodrigo Rivas La fotografía móvil
13.00-14.00 Andreu Veà Tecnología para andar por casa
16.00-17.00 Joan Riera y Tomás Soler Impulso
17.00-18.00 Marc Masip Desconecta
18.30-19.30 @Isasaweis Las 100 mejores recetas de ISASAWEIS

AGENDA SANT JORDI (MOVISTAR CENTRE, BARCELONA, 23 ABRIL)

D’11.00 a 12.00 h

Lasse Rouhiainen: “Inteligencia Artificial: 101 cosas que debes saber hoy sobre nuestro futuro”

Lasse Rouhiainen és expert en noves tecnologies, vídeo màrqueting, màrqueting digital i intel·ligència artificial. Ha impartit seminaris i conferències a escoles de negocis i universitats en més de 16 països diferents. És autor de quatre llibres, entre els que destaquen ‘101 consejos de Facebook Marketing para tu empresa’ i ‘Smart Social Media’. També ha sigut conferenciant sobre intel·ligència artificial de l’últim Mobile World Congress.

Aquest 23 d’abril presentarà el seu llibre “Inteligencia artificial”, una guia per a estar en el bàndol guanyador quan la tecnologia transformi el món per complet, per a estar preparat pel que ve. El llibre inclou temes relacionats amb la intel·ligència artificial i també dóna accés a un gran nombre de recursos, idees i consells que ajudin a entendre com la intel·ligència artificial canviarà la nostra vida.

De 12.00 a 13.00 h

Rodrigo Rivas: “La Fotografía Móvil”

Rodrigo Rivas és fotògraf professional especialitzat en l’àmbit documental,  i més concretament en fotografia de carrer, compta amb més de nou anys en el sector. Des de fa set va afegir els smartphones com a una eina més dins del seu flux de treball, sent dels primers professionals a Espanya en treballar i ensenyar les bondats dels smartphones com càmeres fotogràfiques.

Divulgador i escriptor en mitjans especialitzats en fotografia; ha escrit, també, dos llibres d’obra-aprenentatge amb l’editorial Anaya Photoclub amb una gran acceptació pel públic d’àmbit fotogràfic. Entre alguns dels premis i mencions aconseguides destaquen els Mobile Photography Awards, LensCulture Street o els IPPA. Ha col·laborat amb grans marques de la indústria fotogràfica i tecnologia com Samsung, Xiaomi, Apple, entre altres. Actualment és col·laborador  habitual de l’empresa japonesa Olympus per a workshops i xerrades sobre fotografia de carrer. Dins del món de l’ensenyança és professor regular a l’escola EFTI.

En el seu llibre “La fotografía móvil”, Rodrigo Rivas parla d’una de les especialitats fotogràfiques amb major auge en l’actualitat. Aquest llibre instrueix sobres les possibilitats fotogràfiques dels smartphones, les seves diferències amb la resta de càmeres del mercat, i els avantatges i desavantatges que existeixen entre ells mateixos. També aprofundeix en la tècnica, els seus accessoris i aplicacions.

De 13.00 a 14.00 h  

Andreu Veà: “Tecnología para andar por casa”

Andreu Veà és Enginyer en Telecomunicacions, doctor enginyer en Electrònica i màster en Gestió TIC. Ha representat a Espanya davant de la Comissió Europea com Digital Champion i és l’únic europeu de l’Internet Hall of Fame. Va rebre el Premi Nacional a la Trajectòria Personal a –Internet 2017 (Senat) i el Premi a la Personalitat Destacada en Telecomunicacions i Informàtica 2018. Dirigeix el programa d’investigació WiWiW a la Universitat de Stanford, convidat per Vint Cerf ((«el pare d’Internet»). És jurat global i seleccionador nacional Unesco d’aplicacions mòbils. Emprenedor, conseller, escriptor, investigador i conferenciant.

A “Tecnología para andar por casa” l’autor fa propostes per a solucionar la vida digital de qualsevol ciutadà a través de trucs, consells, aplicacions i eines explicades de forma pràctica i senzilla per a facilitar l’ús de qualsevol tecnologia en l’àmbit d’Internet, telefonia, informàtica, vídeo, fotografia, connectivitat, oci o salut. El llibre inclou també recomanacions per a ajudar en la presa de decisions respecte a la compra de qualsevol dispositiu electrònic nou.

De 16.00 a 17.00 h

Joan Riera i Tomás Soler: “Impulso”

Joan Riera és consultor especialista en innovació i desenvolupament empresarial. Professor del departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE. President del Club Innovació d’ESADE Alumni, així com a cofundador de la xarxa d’inversors ESADE BAN. Té experiència internacional en banca, consultoria i multinacional. Fundador de 8 empreses. Més de 600 casos d’èxit en més de 15 anys d’experiència. Conseller i assessor, així com escriptor i conferenciant actiu en fòrums internacionals.

Tomás Soler és consultor d’innovació i seguretat IT, màrqueting digital, desenvolupament web i ecommerce. Fundador d’empreses, conseller en diverses organitzacions, escriptor, conferenciant i participant actiu en iniciatives relaciondes amb la innovació i el desenvolupament empresarial. Graduat Superior en Comerç Internacional per l’Escola de Comerç Internacional (ESCI) i en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

La seva obra “Impulso” és una guia per a introduir-se en el món de l’emprenedoria corporativa i aconseguir transformar l’esperit intern de l’empresa promovent l’intraprenedoria a través d’una metodologia basada en cinc palanques: l’estratègia, l’ecosistema, la captació i el filtra, la posada en marxa i el quadre de comandament.

De 17.00 a 18:00 h

Marc Masip: “Desconecta”

Marc Masip és psicòleg i expert en addició a les Noves Tecnologies, a més a més del director de l’Institut psicològic Desconect@, amb un programa pioner nascut a 2012 per aprendre a fer bon ús de les noves tecnologies sense deteriorar les nostres relacions personals i sense crear-nos dependències o addiccions. Imparteix conferències a escoles i instituts d’ESO i batxillerat, a Espanya i a l’estranger. Director de l’Hospital de Dia Desconnect@ i FEST@, una unitat especial per a escolaritzar a joves que per la seva addicció no poden assistir a una formació reglada.

“Desconnecta” és un llibre pràctic per descobrir el grau de dependència al mòbil i posar fre a aquesta nova alerta social. Basant-se en casos reals dels seus pacients i els seus informes, Marc Masip presenta una gran varietat de situacions de persones que estan fent un ús no adequat dels mòbils, i que han decidit fer el pas i demanar ajuda. L’autor acaba cadascun dels capítols amb un consell que, al final del llibre, es converteix en la seva proposta de dieta digital. El llibre està plantejat per a que el lector pugui analitzar com està usant les tecnologies i com millorar la seva relació amb elles per guanyar qualitat de vida, gaudir més del temps lliure, dels amics i la família, millorar el rendiment a la feina i, en definitiva, ser més lliure.

De 18.30 a 19.30 h

ISASAWEIS: “Las 100 mejores recetas de ISASAWEIS”

Isabel Llano és Enginyera Informàtica i docent. Fa deu anys que va començar a participar en les xarxes socials sota el pseudònim d’Isasaweis. Avui dia, el seu canal de YouTube compta amb gairebé 500.000 subscriptors i cada vídeo que comparteix assoleix milers de visites, convertint-se en una de les youtubers més famosa d’Internet. A més a més, a través de la seva web i de les seves xarxes socials comparteix consells i trucs de bellesa, maquillatge, moda, maternitat, manualitats i receptes de cuina senzilles, sanes i nutritives.

A “Las 100 mejores recetas de ISASAWEIS”, Isabel Llano recull les seves millors receptes, junt amb consells pràctics, suggeriments i idees. Des de preparar un plat per a la família, fins a un menú per a un dia especial amb convidats, sempre de manera sana, divertida i plaent.

Exposició “Escritores expuestos”, d’Asís Ayerbe

En paral·lel a l’agenda especial amb Motiu de la Diada de Sant Jordi, des del 12 d’abril i fins al mateix dia, el Movistar Centre acollirà l’exposició de fotografies “Escritores Expuestos” del fotògraf, dissenyador gràfic i editor Asís Ayerbe, on reuneix retrats d’autors nacionals i internacionals.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori