Territori

Un tastet d’Americana Film Fest al Mobile World Centre de Barcelona

grey_iconDimecres, 31/01/18, 4:14h

El dimecres 14 de febrer, l’auditori del Mobile World Centri acull en primícia la presentació de la programació i activitats previstes de la cinquena edició d’Americana Film Fest, que se celebrarà a Barcelona del 6 a l’11 de març. Aquesta presentació es complementa amb la projecció d’una selecció de curts com a bestreta del que es podrà veure en el festival.

Americana Film Fest, el festival de cinema independent nord-americà de Barcelona, mostra durant 6 dies en una selecció els millors llargmetratges, curts i documentals premiats en festivals com Sundance, Tribeca o SXSW que, malgrat l’extraordinària qualitat que destil·len, no arriben a la cartellera generalista.

Americana va néixer fa cinc anys gràcies a l’impuls d’ Artsy, la plataforma de mecenatge de Movistar per incentivar l’emprendria cultural, creativa i artística, i impulsar les idees de joves creadors que encara no disposen de recursos per poder realitzar els seus projectes.

Des del seu naixement, una nova edició d’Americana s’ha celebrat cada any de manera ininterrompuda, posicionant-ho com una de les trobades cinematogràfiques més rellevants de Barcelona i Catalunya. En aquest temps, el festival ha rebut milers d’espectadors que busquen una proposta cinematogràfica diferent i contemporània. Més informació aquí: https://americanafilmfest.com.

Registra’t aquí per aconseguir la teva entrada gratuïta*

*Cada registre dóna dret a una entrada individual fins a completar l’aforament de l’espai

imatge presentació videowall

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori