Territori

Tres autors signaran els seus llibres al Movistar Centre durant la Diada de Sant Jordi

grey_iconDivendres, 20/04/18, 12:47h

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’espai Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona, acull la presència dels autors Gemma Pascual, Borja Montón i Phil González per a la signatura dels seus llibres.

RESUMEN D’AGENDA: 23 D’ABRIL

  • De 11:00 a 12:00hGemma Pascual“Trilogia Xènia”

Escriptora valenciana de llengua catalana que presenta la seva trilogia que està arrasant entre el públic juvenil.

60.000 exemplars venuts de la trilogia i del primer títol no fa ni quatre anys que es va publicar: “Xènia, tens un whatsapp”. Després, va sortir: “Xènia, #keepcalm i fes un tuit” i per últim “Xènia, estimar no fa mal”. Són llibres que connecten molt bé amb l’adolescent i preadolescent perquè parlen de les xarxes socials sense demonitzar-les. La frase de Gemma és: “enganxats al mòbil? No. Estem enganxats a la persona que hi ha darrere de la pantalla”.

  • De 13:00-14:00h. Borja Montón“Domina la màgia”.

És el mag rei de YouTube, així l’han coronat els seus molts seguidors. A més a més, Montón té un programa de màgia a BOING TV.

El llibre de “Domina la màgia” és ideal per a iniciar-se en el món de l’il·lusionisme, en ell es descobreixen trucs realment sorprenents. Per a que un aprengui no necessita tenir habilitat, els trucs estan adaptats a totes les edats i nivells. S’aprenen pas a pas les tècniques que utilitzen els mags professionals per a que l’avançament del lector sigui senzill i ràpid. El llibre compta amb il·lustracions clares i detallades i, a diferència de la resta de llibres, en aquest es descobreixen tots els conceptes, regles, fonaments i teories. Per últim, també inclou una sèrie de vídeos online per a que el lector pugui guiar-se i l’ajudi a recordar ràpidament aquesta tècnica que estava buscant.

  • De 17.30 a 18.30h: Phil González – “Instagram i més”

És un expert en comunicació digital. Conferenciant, professor, observador de tendències i un emprenedor que ha participat en varis projectes tecnològics. Va crear Instagramers, la major comunitat de fans d’Instagram del món i la Instagramers Gallery (Fundació Telefónica).

Després de l’èxit del seu primer llibre “Instagram, molt més que fotos!”, Phil González, torna amb aquest segon llibre on relata la recent evolució d’Instagram, les seves noves eines, i com treure-li el màxim partit. Amb la intervenció de personalitats del món de la comunicació, ràdio, televisió, dels negocis i de les xarxes socials, aquest títol ens revela tots els trucs per a utilitzar de la millor forma possible la fotografia, però sobretot el vídeo, «en directe» o les Instagram Stories, per a fer créixer la teu compte personal, crear una comunitat o promocionar el teu compte d’empresa.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori