Territori

Tuents by Tuenti repeteix com a moneda oficial del Barcelona Beach Festival

  • El festival de música electrònica se celebra demà dissabte 13 de juliol a la platja del Fòrum
  • La moneda oficial de Tuenti, l’operador de fibra i mòbil, torna a estar present al festival per tercer any consecutiu

Tuents by Tuenti serà de nou la moneda oficial del Barcelona Beach Festival que se celebrarà demà dissabte a la platja del Fòrum de Sant Adrià de Besòs.

Els assistents al festival podran utilitzar els seus Tuents per adquirir menjar i beguda al recinte de l’esdeveniment. A més a més, tindran beneficis extra després del festival, ja que els Tuents podran canviar-se per a aconseguir descomptes directes en marques col·laboradores (Just Eat, Uber, Ticketea by Eventbrite i Undërwood).

Els clients de contracte de Tuenti tindran un benefici addicional: per cada Tuent, a part del descompte directe en les marques esmentades, tindran una participació per a guanyar entrades dobles per a altres festivals els quals Tuenti estigui present. Aquest benefici extra forma part del programa d’avantatges només per a clients que ha posat en marxa l’operador recentment sota el lema “Con Tuenti Sumas”, que els ofereix avantatges exclusius com millores en la tarifa per antiguitat. El procés per a poder beneficar-se del programa és totalment digital, sent fidel a l’esperit de la companyia, i es realitza accedint a www.tuenti.es/tuents per a introduir els codis impresos en els seus Tuents físics o polsera, depenent de la forma de pagament del festival.

La companyia de fibra i mòbil Tuenti segueix apostant pels festivals de música com territori per fiançar  el seu posicionament com a marca i mostra d’això és que Tuents by Tuenti serà la moneda oficial en un total de 27 festivals: Viña Rock (Albacete), Warm Up Estrella de Levante (Murcia), Love the Tuenti’s Festival (Madrid), Interestelar (Sevilla), Tomavistas (Madrid), Les Arts (València), Paraíso (Madrid), A Summer Story (Madrid), O Son Do Camiño (Santiago), Download Festival (Madrid), Resurrection Fest (Lugo), Barcelona Beach Festival, Low Festival (Benidorm), Unite with Tomorrowland Barcelona, Arenal Sound (Castellón), Tsunami (Gijón), Medusa (Cullera), Sonorama Ribera (Burgos), Gigante (Guadalajara), DCODE (Madrid), Love the Tuenti’s – València, Granada Sound, Caudal Fest, Madrid Salvaje, BIME Pro i Live (Bilbao) i Oro Viejo (Madrid).

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori