Territori

Valors que inspiren Palma amb LQDVI

grey_iconDimarts, 09/05/17, 12:17h

170509_LQDVI_taula

Kyle Maynard, Marta Andreu i Juan Pablo Escobar, tres brillants ponents amb històries de vida impactants que reflecteixen esforç, capacitat de superació, lluita i humilitat, van protagonitzar el congrés Lo Que De Verdad Importa a Palma de Mallorca. En aquesta setena edició, que ha coincidit amb el desè aniversari de la Fundació LQDVI, Movistar va repetir com a patrocinador tecnològic amb la voluntat de donar suport als valors compartits per Telefónica i totes les seves marques comercials.

Les històries vitals dels tres convidats van inspirar un teatre mallorquí ben ple d’assistents. Kyle Maynard, que va néixer amb una amputació congènita de braços i cames, va compartir el coratge que el va dur a coronar el Kilimanjaro, l’Aconcagua i a ser campió de lluita lliure. Marta Andreu, una hostessa de vol que va patir en primera línia el terratrèmol d’Haití, va explicar la seva lluita per crear AEA Solidària, l’associació formada per personal de la companyia Air Europa que vetlla pels drets de la infància i que segueix estenent-se a països com Índia o Bolívia. Finalment, Juan Pablo Escobar, fill del narcotraficant més conegut de la història, ens va revelar el seu camí cap al pacifisme, totalment dedicat a la recuperació dels valors humans perduts per causa del narco-terrorisme.

Rafa Nadal, president d’honor de LQDVI a Palma de Mallorca, va presentar els ponents en una roda de premsa que va comptar amb la participació de Kim Faura, director general de Telefónica Mediterrani, que va destacar la satisfacció de la Companyia de donar suport a una edició més dels congressos i permetre que tothom pugui veure les ponències i participar-hi en directe a través de les noves tecnologies.

170509_LQDVI_ball

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori