Territori

WAM Estrella de Levante presenta las Sesiones Movistar+ con cinco conciertos previos al festival

grey_iconDimarts, 10/04/18, 9:56h

Movistar i WAM Estrella de Levante uneixen les seves forces en la segona edició del festival murcià. La primera gran cita festivalera de la temporada és coneguda per oferir un gran nombre d’activitats musicals fora del recinte i dels dies principals de concert. Aquesta programació es veurà reforçada al llarg de 2018 amb les Sessions Movistar+ que Movistar i WAM Estrella de Levante oferiran a partir d’aquest mateix mes d’abril, amb la música en directe com a gran protagonista.

Els showcases de les Sessions Movistar+ són concerts íntims amb aforament reduït que tindran lloc a la Movistar Store de Múrcia (Av. Llibertat 2). Així, nous descobriments del pop i el rock independent nacional seran protagonistes d’aquests showcases exclusius i gratuïts, compartint amb el públic una actuació en directe de tu a tu. Poolshake, Luis Brea i La Por, Vera Green, Baywaves i Medusa Boxcomponen el cartell de les primeres Sessions Movistar+. Per assistir, els interessats hauran d’acudir a la Movistar Store de Múrcia a recollir les seves invitacions el dilluns previ a cada showcase. Les invitacions per al primer d’ells estaran disponibles a partir del dilluns 16 d’abril a la botiga fins a fi d’existències.

A més, des d’avui mateix, les Movistar Store de Múrcia i la botiga Movistar Alejandro Seiquer repartiran entre els primers wamers a acostar-se a elles centenars d’exclusives borses del festival amb 5€ de regal en consumicions, a canviar en el recinte de #WAM2018.

Calendari Sessions Movistar+ de WAM Estrella de Levante:

19 d’abril, 20:00

POOLSHAKE

20 d’abril, 20:00

LUIS BREA Y EL MIEDO

26 d’abril, 20:00

VERA GREEN

27 d’abril, 20:00

BAYWAVES

3 d’mayo, 20:00

MEDUSA BOX

20180409 WAM Estrella de Levante presenta las sesiones Movistar+ con cinco conciertos previos al festival 2

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori