Territori

Wayra participa en la ronda de 2M€ de Broomx Technologies

grey_iconDijous, 28/11/19, 11:24h
  • La startup Broomx Technologies, nascuda a Barcelona, ha tancat una ronda de 2 milions en la que ha participat Wayra, el hub d’innovació de Telefónica
  • Broomx és la creadora del primer projecte de realitat virtual que permet una experiència immersiva sense necessitat d’utilitzar ulleres
  • Wayra buscarà apropar aquesta tecnologia als clients del Grup Telefónica

Imagina una experiència virtual immersiva, que succeeix en un espai real i compartit, en la que no necessita utilitzar ulleres de realitat virtual. Aquesta és la proposta de la startup Broomx Technologies, que acabar de tancar una ronda de finançament de dos milions d’euros.

Wayra España, el hub d’innovació oberta de Telefónica, ha participat en la ronda junt amb BStartup de Banc Sabadell i Stornoway Investments, així com un grup de Business Angels del Regne Unit i Luxemburg. Broomx ha treballat amb la signatura d’advocats RCD per a crear aquesta ronda de finançament, que ajudarà a impulsar l’expansió de la startup tant a Europa com dels Estats Units. La startup recentment va acabar un programa de sis mesos a la incubadora de tecnologia musical Abbey Road Red.

Broomx és la creadora del primer projector de realitat virtual del món, anomenat MK360, una tecnologia que ja s’està utilitzant en 20 països diferents. El dispositiu, un projector immersiu, es col·loca al centre d’una habitació i crea experiències interactives i immersives cobrint parets i sostre, i inclou àudio, connexió a Internet i control domòtic. Broomx Technologies porta en desenvolupament 4 anys i en el projecte treballa un equip format per més de 15 persones.

Entre els seus clients figuren grans noms com les hoteleres Catalonia Hotels i Marriot, corporacions com Skoda, Asepeyo o la japonesa NTT Docomo, i universitats com la UCLA dels Estats Units. A més, la companyia està participant en un estudi clínic sobre l’impacte de les tecnologies immersives en el tractament de pacients amb Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives finançat pel Ministeri de Salut del Canadà.

Amb la participació a Broomx, Wayra manté la seva aposta d’invertir en startups tecnològiques i madures que poden fer negoci amb Telefónica i escalar aportant la seva solució a la xarxa de més de 350 milions de clients que el grup té a tot el món.

“Busquem apropar tecnologies disruptives als clients de Telefónica, invertint i col·laborant amb companyies com Broomx”, explica Andrés Saborido, director de Wayra España.

“En aquest moment de consolidació i internacionalització de la nostra tecnologia, no se m’ocorre millor company de viatge que Wayra pel seu ampli coneixement de les necessitats de startups com la nostra, i Telefónica pel seu accés a grans mercats de forma transversal i amb total garantia pels nostres clients” afegeix Diego Serrano, CEO i cofundador de Broomx.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori